Wie ben ik?

Al van jongs af aan had beweging en creativiteit een grote rol in mijn leven. Van dansen tot avontuur opzoeken. Met de jaren heen heb ik mij verdiept in dans en pottenbakken.

Tijdens een vrijwilligers project in Peru heb ik yoga voor de eerste keer ontdekt en werd ik meteen aangetrokken door de rustige en ongedwongen sfeer die je terug kan vinden in yogalessen. Het mooie is dat iedereen op eigen tempo op innerlijke ontdekkingstocht kan gaan. Yoga leert ons het moment te accepteren zoals het is. Dat moment is NU.

In 2016 volgde ik een therapeutische kinderyoga opleiding bij Arterre dit omwille ik heel graag Yoga wou geven op scholen en jongeren begeleiden met leermoeilijkheden. En in 2017 besloot ik naar India te gaan en heb ik bij Padmakarma een TTC gevolgd. Padma heeft me enorm geïnspireerd een geweldige krachtige en gepassioneerde wijze vrouw die de spiegel voor je plaatst.

Ondertussen ben ik een trotse mama geworden van Miles Mason en wil ik mijn ervaring met enthousiasme delen. Tools aanreiken om Stress Less te leven met yoga.

Opleidingen

Holistische en therapeutische opleiding bij Arterre in Nederland, behaalde in 2017 200hrs Yoga teacher opleiding in India bij Padmakarma, bijscholing in Sivanandam Neyyar dam, 300 hrs Yoga teacher training bij Nepal yoga Academy. Coaching traject gevolgd bij Mama Bliss en volgde stage in de Independent dansschool in Glasgow. Loopt een opleiding bij  Brett Larkin en Lut Van Melle Specialisatie zwangerschapsyoga en Yogabirth .

“The mind is just like a muscle – the more you exercise it, the stronger it gets and the more it can expand.” – Idowu Koyenikan

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes bij Lime Tree Island? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief!